Pages

2 Haziran 2013 Pazar

Minecraft

 
   Evet arkadaşlar ilk yayınımı yapıyorum. İlk olarak Minecraft'ı paylaşacağım. Bu oyunu çoğunuz biliyorsunuz ama ben bilmeyen arkadaşlar için oyunu kısaca anlatayım.


   Minecraft, desenli küplerle tasarım yapmanızı sağlayan basit 3 boyutlu bir oyundur. Tabi basit dediğime bakmayın. Güzel tasarımlar yapmak için biraz beyninizi yormanız lazım. Oyun çabucak çözülebilir. Online oynama özelliğini de sağlayan bu oyun birçok kullanıcıya sahiptir. Tek oyunculu modunda 3 seçenek vardır. Creative(sınırsız eşyaya sahipsiniz), Survival(doğduğunuzda sıfırdan başlarsınız,ölürseniz eşyalarınızı kaybetmezsiniz) ve Hardcore(sıfırdan başlarsınız ama ölünce tüm eşyalarınız gider).


   Oyun kısaca böyle. Size birkaç oyundan görüntü ve video sunmak istiyorum.




                                          
Oyunu indirme linki: http://yadi.sk/d/6P19KTxW5QGzd Sürüm: 1.4.7
Oyunu kurduğunuzda oyun otomatik olarak 1.5.2 olabilir, 1.5.2 zaten son sürüm, olmazsa ve yükseltmek isterseniz oyunu ilk açtığınızda nick yazma yeri çıkacak oranı hemen yanında Force Update butonuna tıklayarak oyuna girerseniz yükseltmiş olursunuz.

Oyunun kurulumu:İndirdiğiniz “minecraft.jar” dosyasını “Başlat>Çalıştır>%appdata%” yazıp buraya ''.minecraft'' klasörü oluşturup içine çıkartın. Kurulum bitmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder